Kunci Gitar Via Vallen – Ditinggal Rabi

885 views

kunci gitar ditinggal rabi

Title : Ditinggal Rabi
Artist : Via Vallen

 

Intro : Am G Am

Am G C….
Dm E Am….

 

(*)

Am G Am
Atiku rasane loro
F
Nyawang kowe..
G C
Rabi ro wong liyo
C G Am
….Nangis getih eluhku
Em F
Remuk ajur rosoku
G Am
Kowe tego ninggal aku..

 

[**]

Am G Am
….Opo iki wis dalane
F
Kudu pisah..
G C
Kelangan tresnane
C G Am
….Kudu kuat atiku
Em F
Kudu kuat batinku
G Am
Senajan nyekso tresnoku..

 

Reff:

C G
Dek opo kowe lali
Am Em
Karo sumpah janjimu
F C
Mbiyen bakal ngancani
F G
Urip tekan matiku..

 

C G
Pancene kowe tego
Am Em
Medot tali asmoro
F C
Rabi karo wong liyo
F G C
Mblenjani tresnoku nelongso..

 

[*]

Am G Am
Atiku rasane loro
F
Nyawang kowe..
G C
Rabi ro wong liyo
C G Am
Nangis getih eluhku
Em F
Remuk ajur rosoku
G Am
Kowe tego ninggal aku..

 

[**]

Am G Am
Opo iki wis dalane
F
Kudu pisah..
G C
Kelangan tresnane
C G Am
….Kudu kuat atiku
Em F
Kudu kuat batinku
G Am
Senajan nyekso tresnoku..

 

Reff:

C G
Dek opo kowe lali
Am Em
Karo sumpah janjimu
F C
Mbiyen bakal ngancani
F G
Urip tekan matiku..

 

C G
Pancene kowe tego
Am Em
Medot tali asmoro
F C
Rabi karo wong liyo
F G C
Mblenjani tresnoku nelongso..

 

C G
Mbiyen tak tandur pari
Am
Tukule suket teki
Em
Wes kadung tak pacari
F
Malah ditinggal rabi
C
Kowe tego nglarani
F
Mblenjani janji suci
G
Neng solo kembange ilang
G
Wong tresno wani kelangan..

 

Reff:

C G
Dek opo kowe lali
Am Em
Karo sumpah janjimu
F C
Mbiyen bakal ngancani
F G
Urip tekan matiku..

 

C G
Pancene kowe tego
Am Em
Medot tali asmoro
F C
Rabi karo wong liyo
F G C
Mblenjani tresnoku nelongso..

==(2x)

 

Outro : C-C G/B-C

 

Baca Lainnyaa >>

Kunci Gitar Koes Plus – Diana

Kunci Gitar/Chord Republik – Telah Kuberikan

Tags: #via vallen