Kunci Gitar Didi Kempot – Suket Teki (Trimo Ngalah)

1208 views

kunci gitar suket teki

Title : Suket Teki
Artits : Didi Kempot

 

Intro : C F G
C
Aku tak sing ngalah
F
Trimo mudur timbang loro ati
Dm G
Tak uyako wong kowe wis lali
C F – G
Ora bakal bali

 

Reff :

C
Paribasan awak urip kari balung
F
Lilo tak lakoni
C G
Jebule janjimu jebule sumpahmu
C
Ra biso digugu
C F
Wong salah ora gelem ngaku salah
G C
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
F
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
G C
Kowe selak golek menangmu dewe
F G C
Tak tandur pari jebul tukule suket teki

 

Baca Lainnya >>

Kunci Gitar Banda Neira – Ke Entah Berantah

Kunci Gitar / Chord Andre Hehanusa – Karena Kutahu Engkau Begitu

 

Tags: #didi kempot